ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ|Β’ κύκλος μαθημάτων Feldenkrais στον Κινητήρα με την Ulrike Hasbach-Doussis

Στον Κινητήρα το λέμε το “μαγικό” μάθημα γιατί μπορεί κυριολεκτικά να σου αλλάξει τη ζωή, φέρνοντας κινητικές μνήμες από τη βρεφική και πρώτη παιδική ηλικία, τότε που το σώμα λειτουργούσε με ελευθερία και πρωτόγνωρη “εξυπνάδα”. Εαν δε το δοκιμάσετε θα χάσετε!

Η μέθοδος Feldenkrais είναι μια μοναδική μέθοδος κίνησης με την οποία μαθαίνουμε να χρησιμοποιούμε πιο δημιουργικά κι έξυπνα το σώμα μας, να εκμεταλευόμαστε τις εγκεφαλικές και σωματικές μας δυνατότητες μέσα από το ήπιο και ήρεμο τρόπο διδασκαλίας της Ulrike Hasbach-Doussis, η οποία έχει αφιερώσει τη ζωή της στη διδασκαλία αυτής της μεθόδου.

Με το Feldenkrais ξεπερνάμε τις προσωπικές κινητικές μας δυσκολίες και οι τραυματισμοί του παρελθόντος αρχίζουν να ξεθωριάζουν. Ανακαλύπτουμε πώς να κινούμαστε ευκολότερα στην καθημερινότητα μας κι έτσι καθημερινά, μικρά σωματικά κατορθώματα μας οδηγούν σε μια πιο ελεύθερη ζωή.

Το μάθημα αυτό μπορούν να το παρακολουθήσουν από επαγγελματίες χορευτές και αθλητές μέχρι άτομα της τρίτης ηλικίας ή άτομα με αναπηρία. Ενδείκνυται για άτομα που αντιμετωπίζουν καθημερινά προβλήματα από την κακή στάση και χρήση του σώματος, όπως είναι η πολύωρη εργασία μπροστά σε Η/Υ.

Για περισσότερες πληροφορίες:

http://www.kinitirastudio.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s