ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ FLASHFORWARD x 4| BOOZE Cooperativa

To Εργαστήρι Δημιουργικής Φωτογραφικής Έκφρασης «Φωτογραφικός 9ος»   παρουσιάζει στο χώρο εφαρμοσμένης αισθητικής, τέχνης και δημιουργίας, BOOZE Cooperativa (Κολοκοτρώνη 57, Αθήνα) – τον πρώτο εναλλακτικό, καλλιτεχνικό συνασπισμό της Αθήνας – την έκθεση με τίτλο ‘’FLASHFORWARD x4’’.

 

Η έκθεση αποτελεί συνέχεια των τριών προηγούμενων επιτυχημένων εκθέσεων που πραγματοποιήθηκαν το 2013 και το 2014 στην ‘’Τεχνόπολις’’ του Δήμου Αθηναίων και την περασμένη χρονιά στον φιλόξενο χώρο του BOOZE.

 

Το Εργαστήρι «Φωτογραφικός 9ος» καταφέρνει για μια ακόμη χρονιά να κάνει πραγματικότητα τον λόγο για τον οποίο έχει συσταθεί, που είναι η ανάδειξη της δυναμικής του όρου ‘’Φωτογραφική Τέχνη και Δημιουργική Έκφραση’’ μέσα από έργα ανθρώπων που αγαπούν την φωτογραφία.

 

Στα έργα που εκτίθενται συνδυάζεται η γνώση με το πάθος για το φωτογραφικό μέσο. Οι συμμετέχοντες φωτογράφοι αποτυπώνουν την δική τους, προσωπική ματιά και μετατρέπουν την σκέψη τους σε κάτι ζωντανό, υπαρκτό και ορατό, γεφυρώνοντας την απόσταση μεταξύ αντίληψης και δημιουργικότητας.

 

Η απλότητα και η φιλική διάθεση στο «Φωτογραφικό 9ο» ενθαρρύνει τα νέα αλλά και τα παλαιότερα μέλη να παραμένουν πιστοί στο στόχο τους και όλοι μαζί να αποτελούν μία δημιουργική ομάδα που με συνεχή δράση, προσπαθεί, υπό την καθοδήγηση και στήριξη του υπεύθυνου διδασκαλίας Βασίλη Νίκα,  να δίνει μορφή στην ελεύθερη ματιά και να τη μετατρέπει σε δημιουργίες που πηγάζουν από το ‘’μικρόκοσμο’’ του  κάθε φωτογράφου ξεχωριστά.

 Η έκθεση θα διαρκέσει έως τη Κυριακή 19 Ιουνίου. 

 

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΙ:

Δημήτρης Αρχοντόπουλος, Βασίλης Γκαραγκάνης, Πέτρος Δημητρόπουλος, Ελένη Ζαρούλη, Γιώργος Καβουρίνος, Αγγελική Καρυτιανού, Καλλιόπη Κατσιδονιώτη, Ελένη Κοτονιά, Βασιλική Κούβδου, Τηλέμαχος Κουκλάκης, Γιώργος Κουνής, Αθηνά Κουτρουμάνη, Κρέων Κρυωνάς, Αθανασία Κύρκου, Φαίη Κυτίνου, Χρήστος Λαζίδης, Γιώργος Λυνάρδος, Θανάσης Μαϊκούσης, Γιάννης Μαλαντάρας, Γιώργος Μαρκάτης, Λήδα Μαχά, Μαιρλίνα Μεγρέμη, Χρυσούλα Μήτρου, Μαίρη Μουρσελά, Ιφιγένεια Μπαξεβανάκη, Διονύσης Μπαχούμας, Βασίλης Νίκας, Ζησούλα Ντάσιου, Val Phoenix, Αλέξανδρος Παγίδας, Ρούλα Παπαζήση, Τάσος Παπακωνσταντίνου, Φίλιππος Παρασκευουλάκος, Ρούλα Πάτρα, Μανώλης Περγιουδάκης, Μανώλης Πουλάκης, Ανθή Σκούταρη, Κώστας Στάμος, Αποστόλης Στεργίου, Κατερίνα Στούπα, Μάρθα Ταξίδου, Βασιλική Τσάκου, Μαρία Φωτακοπούλου.

 

 

 

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΚΘΕΣΗΣ:

Εγκαίνια: 25 MAIOY 2016 και ώρα 20.00

Διάρκεια: 25/5 – 19 / 6 / 2016

Ώρες κοινού: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 11:00 – 22:00

:BaseGALLERY & :OVERVIEW-ikon

 

 

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s