Ημερίδα με θέμα “Διαχείριση κρίσεων-Bullying”Εκπαιδευτικός: ο μοναδικός παράγων πρόληψης και αποφυγής» | Θέατρο ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟύ | Σαββάτο 17 Σεπτεμβρίου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΚΑΛΕΣΜΑ

για όλους τους εκπαιδευτικούς

(με αφορμή την παράσταση ΓΙΑΝΝΗΣ Χ=Xenos)

 

Ημερίδα με θέμα “Διαχείριση κρίσεων-Bullying”Εκπαιδευτικός: ο μοναδικός παράγων πρόληψης και αποφυγής» από το Θέατρο ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟύ το Σαββάτο 17 Σεπτεμβρίου 10.15 πμ στο θέατρο ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟύ (Κεφαλληνίας 17-Κυψέλη) με την συμμετοχή του ΚΩΣΤΑ ΓΕΩΡΓΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ  (με την ιδιότητα του εκπαιδευτικού και ανθρώπου του θεάτρου, του αντιδ. Πολιτισμού Δ.Χαλανδρίου Σ.ΓΚΑΓΚΑ (σκηνοθέτη) και της φιλολόγου (Centre of Academic Research and Studies-Πάτρα)

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΣΤΑΝΑ. Συντονιστής ΝΙΚΟΣ ΚΑΜΤΣΗΣ (Σκηνοθέτης).

Είναι η τρίτη χρονιά που το θέατρο ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟύ διοργανώνει την ημερίδα με κεντρικό θέμα το φαινόμενο του BULLYING και αφορμή την παράσταση ΓΙΑΝΝΗΣ Χ=xenos. H ημερίδα είναι ΔΩΡΕΑΝ για τους εκπαιδευτικούς και θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης (κατόπιν αιτήσεως).

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στα τηλέφωνα 210 8679535 αλλά και μέσα από το site του ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟύ (click στο banner “NO BULLYING” σας οδηγεί στη σελίδα με το πλήρες πρόγραμμα της Ημερίδας και εκεί click στο “Δηλώστε συμμετοχή” όπου σας οδηγεί στην ειδική φόρμα).

Περιμένουμε όλους τους προβληματισμένους εκπαιδευτικούς Β βάθμιας και Α βάθμιας εκπαίδευσης να μιλήσουμε και να συζητήσουμε με ειδικούς για την μάστιγα του BULLYING.

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης αν την  ζητήσουν προηγουμένως.

ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟύ

Κεφαλληνίας 17-Κυψέλη | 2108679535 | http://www.topos-allou.gr

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s