Ο Γιώργος Τζώρτζης & οι Erchontes παρουσιάζουν το μουσικό πρόγραμμα «Από την αρχή» |Παρασκευές 14, 21 και 28 Οκτωβρίου | ΑΝ GROUNDFLOOR!

Ο Γιώργος Τζώρτζης & οι Erchontes παρουσιάζουν το μουσικό πρόγραμμα

«Από την αρχή»

στη μουσική σκηνή

ΑΝ GROUNDFLOOR!την Παρασκευή 14 και 28 Οκτωβρίου με τιμώμενο καλεσμένο τον Στέλιο Βαμβακάρη,

 ενώ την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου μας υποδέχονται με καλεσμένους έκπληξη.

Η ιδιότυπη ερμηνεία του Γιώργου Τζώρτζη , είτε τραγουδά ρεμπέτικα, είτε τραγουδά παραδοσιακά τραγούδια γοητεύει και τον πιο δύσκολο ακροατή. Είναι ρεμπέτης ή δημοτικός τραγουδιστής; Δεν έχει και τόση σημασία . Ο ιδιαίτερος τρόπος που ο Γιώργος Τζώρτζης αισθάνεται και αποδίδει τα τραγούδια που ερμηνεύει , καθώς και οι πολλές άξιες μουσικές και ποιητικές στιγμές που υποστηρίζει , εμπνέουν πολλούς μουσικούς να «παίξουν», μ’ έναν τρόπο ξεχωριστό , προς ευχαρίστησή όλων .
Στο πρόγραμμα του παρέα με τους εκλεκτούς μουσικούς του θα απολαύσουμε «από την αρχή» τραγούδια που αγαπάμε όλα παιγμένα και ερμηνευμένα σαν να είναι σημερινά .
Ο Γιώργος Τζώρτζης γεννήθηκε το 1953 στην Παρδαλίτσα Ιωαννίνων, ένα χωριό της Λάκκας Σουλίου, όπου και έζησε µμέχρι τα 12 του χρόνια, όταν ήρθε στα Γιάννενα. Αργότερα εγκαταστάθηκε στην Αθήνα.
Έκανε μουσικές σπουδές στο Ελληνικό Ωδείο µε το Γιάννη Ιωαννίδη, τις οποίες συνέχισε στη δυτική Γερμανία (Στουτγκάρδη) και στη Γαλλία (Παρίσι). Το 1983 επέστρεψε στην Αθήνα και άρχισε να παίζει και να τραγουδά σε χώρους ζωντανής μουσικής και στο μαγαζί όπου είχε ο ίδιος από το 1985 έως το 1997 που ήταν στην Καισαριανή με το όνομα Το παλιό μας σπίτι. Δεν μπήκε στη περιπέτεια της “καριέρας” χωρίς όμως να πάψει ποτέ να εμφανίζεται σε χώρους ζωντανής μουσικής, κάτι που κάνει επιτυχώς έως σήμερα.
Το 2003 κυκλοφόρησε ο δίσκος «Κολωνάκι – Τζιτζιφιές», μια συλλογή με τις καλύτερες στιγμές του ρεμπέτικου τραγουδιού, ενώ το 2005 κυκλοφόρησε ο δίσκος «Παρα-µύθοι Μαργεντίνη», µε μουσική και τραγούδια που έγραψε σε στίχους της Μαρίας Κυριάκη για την οµώνυµη παράσταση του Θεάτρου Στοά. Το 2006 κυκλοφόρησε ο δίσκος «Το μυαλό µου ξενιτιά», σε στίχους του Ηλία Κατσούλη, όπου τραγουδά ο ίδιος και η Μαρία Παπαλεοντίου.

Οι Erchontes είναι :
Τσατσάνης Χρήστος , κιθάρα, τραγούδι
Παναγόπουλος Ηλίας , μπουζούκι τραγούδι
Καμπουράκης Αλέξανδρος , ακορντεόν
Πανταζής Λευτέρης , κόντρα μπάσο
Γιώργος Τζώρτζης μπαγλαμά , τραγούδι
Παραγωγή – επιμέλεια : Green Studios Βίκυ Παρασκευοπούλου

Στο πρόγραμμα του παρέα με τους εκλεκτούς μουσικούς του θα απολαύσουμε «από την αρχή» τραγούδια που αγαπάμε , όλα παιγμένα και ερμηνευμένα σαν να είναι σημερινά .Το αποτέλεσμα είναι έξοχο !! Μη το χάσετε !!
https://www.youtube.com/watch?v=4qftcexTSsU&list=PLB619AEC243791AC0&index=2

Παρασκευή 14 , 21, και 28 Οκτωβρίου 2016
ΑΝ GROUND FLOOR live stage
Σολωμού 13 – Εξάρχεια
Έναρξη 22 :30, Είσοδος 10 €

Tηλ. κρατήσεων: 6983042406, 210 3841566

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s