Κυκλοφορία νέου άλμπουμ | PROMISE NO PROMISES MEETS BLEND MISHKIN & ROOTS EVOLUTION BAND ΙN REAL LIFE

PROMISE NO PROMISES MEETS BLEND MISHKIN & ROOTS EVOLUTION BAND

ΙN REAL LIFE

Κυκλοφορία νέου άλμπουμ

 

Δισκογραφική εταιρεία: Rewind Guaranteed

Format: Digital

Είδος: Reggae, Dancehall

 
Το νέο άλμπουμ του παραγωγού και DJ Blend Mishkin με τίτλο Real Life κυκλοφορεί την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016.
Ο Blend Mishkin που τα τελευταία χρόνια έχει επικεντρωθεί στην παραγωγή reggae και dancehall ήχου γνωρίζοντας διεθνή αποδοχή, συνεργάζεται με τον ανερχόμενο τραγουδιστή από την Καραϊβική, Promise No Promises και μαζί δημιουργούν ένα οργανικό reggae διαμάντι με 70s αισθητική.

Η ηχογράφηση της μουσικής έγινε στην Αθήνα με το συγκρότημα Roots Εvolution, στη συνέχεια ταξίδεψε στην εξωτική Αντίγκουα της Καραϊβικής όπου ο Promise έγραψε τα φωνητικά και το τελικό master έγινε από τον Blend Mishkin στην Αθήνα.

Το In Real Life θα κυκλοφορήσει σε ψηφιακή μορφή την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου. Μετά από την κυκλοφορία του πρώτου single No Skylarking σε ραδιοφωνικούς σταθμούς σε όλο τον κόσμο και στο YouTube, εκδηλώθηκε μεγάλο ενδιαφέρον  για την κυκλοφορία του σε βινύλιο. Έτσι το In Real Life θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό βινυλίων (300 αντίτυπα) μέσω crowdfunding, όπου ο καθένας θα μπορεί να το προαγοράσει και να βοηθήσει με τη συμμετοχή του στην παραγωγή. Οι ενδιαφερόμενοι θα παραλάβουν το συλλεκτικό αντίτυπό στην πόρτα τους μετά την ολοκλήρωση της crowfunding καμπάνιας που θα διαρκέσει για 60 ημέρες, από 19 Οκτωβρίου μέχρι 19 Δεκεμβρίου 2016.

Το crowdfunding είναι ένας έμπρακτος τρόπος υποστήριξης της μουσικής, αφού  όλοι οι άνθρωποι που θα προαγοράσουν το βινύλιο συμμετάσχουν ενεργά στην ίδια την παραγωγή του!
Ο Blend Mishkin για το άλμπουμ:
Ήθελα να κάνω ένα άλμπουμ του οποίου ο ήχος θα περιοριζόταν στο τι μπορεί να κάνει ένα old school reggae συγκρότημα σε ένα στούντιο: χωρίς εντυπωσιακά ηλεκτρονικά στοιχεία με συνεκτικό ήχο από την αρχή μέχρι το τέλος, έχοντας μία φωνή σε όλα τα τραγούδια, παίζοντας με τους κανόνες και βγάζοντας στην επιφάνεια την ουσία της reggae.
Είχα μερικά κομμάτια σε ένα demo στάδιο και έψαχνα τον κατάλληλο τραγουδιστή. Δεν έψαχνα ένα μεγάλο όνομα που θα επισκίαζε τη δουλειά που έχουμε κάνει όλοι μαζί με το συγκρότημα. Βρήκα τυχαία τον
Promise στο YouTube και αποφάσισα ότι είναι ο κατάλληλος, επικοινωνήσαμε άμεσα και σύντομα είχαμε έναν ολοκληρωμένο δίσκο στα χέρια μας.

 

Ο τραγουδιστής Promise no promises για το άλμπουμ:
Το άλμπουμ
In Real Life είναι ένα κομμάτι του εαυτού μου, εκφράζει την σκέψη μου, τα συναισθήματά μου αλλά και το πώς βλέπω τη ζωή καθημερινά. Πιστεύω στο να παίρνεις τη ζωή στα χέρια σου και να κάνεις τα πράγματα να συμβούν. Εμείς έχουμε τη δύναμη να το κάνουμε, δεν πρέπει να περιμένουμε απλώς τα πράγματα να έρθουν.

H reggae μουσική ήταν πάντα για μένα τρόπος έκφρασης, νιώθω πολύ άνετα και θετικά μέσα από τη μουσική μου και η συνεργασία με τον Blend Mishkin ήταν ένα ενδιαφέρον ταξίδι μέσα από το οποίο μάθαμε και οι δύο πολλά.

Crowdfunding link:
https://qrates.com/artists/blendmishkin/items/12612
Single No Skylarking Official Video:
https://www.youtube.com/watch?v=kAN1VBgTkBI
Album Sampler:    https://www.dropbox.com/sh/zidir3r0zdo4ysn/AAD3VDCaArneZjvxCFiQ0p7xa?dl=0
Website:
http://blendmishkin.com/
Bandcamp:
https://blendmishkin.bandcamp.com/
Soundcloud:
https://soundcloud.com/cast-a-blast
Facebook:
https://www.facebook.com/BlendMishkin/
Twitter: @blendmishkin

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s