ΜΟΥΣΙΚΗ | Encardia | 30 Δεκεμβρίου | An Groundfloor

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Το  συγκρότημα   encardia   παρουσιάζει

την πιο εκρηκτική μουσικοχορευτική  παράσταση στο AN groundfloor (live – stage) Σολωμού 13 – 15 Εξάρχεια!!!

ΈΝΑΡΞΗ 22:30 EΙΣΟΔΟΣ 10 €

Προπαραμονή πρωτοχρονιάς, με κάλαντα και καλωσορίσματα, τραγούδια της ξενητειάς και της αγάπης, ταραντέλλες και ιστορίες αλλιώτικες για το χρόνο που έφυγε, γι αυτόν που ξεπροβάλλει.

οι encardia στο AN groundfloor !!!

Το τελευταίο πάρτι της χρονιάς!

 Με κιθάρες, ντέφια, ακορντεόν, φυσαρμόνικες, καστανιέτες, μαντολίνα, νταούλια… μέσα από τα τραγούδια, τους χορούς, τους θρύλους και τις σπαρακτικές  μελωδίες του  Ιταλικού νότου, αλλά και με τους ήχους των Βαλκανίων  οι μουσικοί και οι  χορεύτρια  των  encardia παρασύρουν τους θεατές στα βήματα του πιο αρχαίου χορού της Ιταλίας:  της  ταραντέλλας!!!!!

Μία παράσταση που γίνεται ταξίδι, ένα ταξίδι που γίνεται γιορτή…

 

οι encardia είναι ένα συγκρότημα με σχεδόν 10  χρόνια ζωής και περίπου διακόσιες πενήντα ζωντανές εμφανίσεις σε Ελλάδα,Κύπρο, Ιταλία και Γαλία. Έχουν εκδόσει τρείς δίσκους μέχρι στιγμής και έχουν αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές όχι μόνο για τη δισκογραφία  αλλά και για τη μοναδική σχέση που έχουν με το κοινό.

Έχουν συνεργαστεί και δισκογραφικά αλλά και σε ζωντανές εμφανίσεις με τους πιο σημαντικούς εκπροσώπους της κατωϊταλικής μουσικής (G. Avantaggiato, R. Licci,

  1. E. Castagna, Cinzia Villani, Enza Pagliara, τα συγκροτήματα ghetonia, malalingua κ.α.) και με Έλληνες καλλιτέχνες όπως ο Αργύρης Μπακιρτζής, Νίκος Πορτοκάλογλου, Φοίβος Δεληβοριάς, Κώστας Θωμαΐδης, Βασίλης Λέκκας, Αλκίνοος Ιωαννίδης, Νίκος Ξυδάκης, Χρίστος Τσιαμούλης, συμφωνική ορχήστρα του δήμου Αθηναίων κ.α.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s