Ομάδα Αμάγαλμα | Νέος Χώρος | 17 Δεκεμβρίου

Στο νούμερο 47 της οδού Μενάνδρου, στον 5ο όροφο του κτιρίου κοντά στην Ομόνοια, η ομάδα Αμάλγαμα της Μαρίας Γοργίας θα στεγάσει τα χορευτικά της σχέδια για την επόμενη χρονιά. Εκεί όπου θα παρουσιάζει τις παραγωγές της και θα πραγματοποιεί σεμινάρια.
 
Ο νέος χώρος της ομάδας θα καλωσορίσει για πρώτη φορά το κοινό μέσα από ένα μεγάλο πάρτι που θα διοργανωθεί για τα 20α γενέθλια της Αμάλγαμα στις 17 Δεκεμβρίου και ώρα 19.00.

 
Ο νέος χώρος επιλέχτηκε ειδικά για το νέο έργο της ομάδας. Έτσι, τα πραγματικά εγκαίνιά του θα λάβουν χώρα στα μέσα Μαρτίου του 2017, όταν θα κάνει πρεμιέρα η νέα παράσταση της ομάδας, μετά τις επιτυχημένες «Στην άκρη του βατήρα» και «Νηπιαγωγείο».
 
Πρόκειται για το έργο με τον προσωρινό τίτλο «Η Μαρία και οι Μνηστήρες», που πραγματεύεται τις αγωνίες των «μεσήλικων» (μεσήλικας κατά την ετυμολογική έννοια), ανδρών αλλά και της «μεσήλικης» γυναίκας, σε ό,τι αφορά τις διαπροσωπικές τους σχέσεις, κατά κύριο λόγο στην Ελλάδα του 21ου αιώνα.


Στον ίδιο χώρο αναμένεται από το Φεβρουάριο του 2017 και το πρώτο 3μηνο Σεμινάριο Χορογραφικής Σύνθεσης από τη Μαρία Γοργία που θα καταλήξει σε ανοιχτή περφόρμανς των συμμετεχόντων του. Περισσότερες λεπτομέρειες θα σας ανακοινωθούν σύντομα.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s