Θέλεις να γίνεις κι εσύ GR80s;

 

Θέλεις να γίνεις κι εσύ GR80s;

 

Αν σε ενδιαφέρει η μόδα, η ιστορία, η αρχιτεκτονική, ο αθλητισμός, η πολιτική, αν σου αρέσει να συναναστρέφεσαι κόσμο και θέλεις να μάθεις περισσότερα για τη δεκαετία του ‘80, τα GR80s σε περιμένουν! Δήλωσε συμμετοχή τώρα, επιλέγοντας τις θεματικές ενότητες που σε ενδιαφέρουν περισσότερο, και γίνε μέλος της ομάδας των GR80s. Η Ελλάδα του Ογδόντα στην Τεχνόπολη!

 

Η μεγαλύτερη συμμετοχική έκθεση για τη σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας φέρνει στην Τεχνόπολη 4.000 εκθέματα που συγκεντρώθηκαν τους τελευταίους μήνες από περισσότερους από 250 λάτρεις του ‘80. Η συμμετοχή του κοινού όμως δε σταματά εδώ!

 

Αναζητούμε ανθρώπους με διάθεση για επικοινωνία, πνεύμα συνεργασίας, και με επιθυμία να συμβάλλουν στις διάφορες οργανωτικές λειτουργίες της έκθεσης με τρόπο που σχετίζεται με τις ικανότητες και τα ενδιαφέροντά τους.

 

Απευθυνόμαστε τόσο σε φοιτητές/σπουδαστές που επιθυμούν να αποκτήσουν πιστοποιημένη εμπειρία στην προετοιμασία και οργάνωση ενός μεγάλου πολιτιστικού έργου, αλλά και σε ανθρώπους που έζησαν και έχουν εμπειρίες από τη δεκαετία του ’80.

 

Τι μπορείς να προσφέρεις;

Σε καλούμε να γίνεις κομμάτι της διοργάνωσης μας, καλωσορίζοντας και ξεναγώντας τους επισκέπτες στον κόσμο του ΄80 μέσα απο τα 13 περίπτερα της έκθεσης. Να υποδέχεσαι το κοινό στο περίπτερο της επιλογής σου, να ξεναγείς κι εσύ τους επισκέπτες σε συνεργασία με τους επιμελητές μας.

 

Τι θα χρειαστείς;

Το μόνο που χρειάζεσαι είναι άνεση στην επικοινωνία με άτομα διαφορετικών ηλικιών, πάθος για μάθηση και ανταλλαγή γνώσεων, κέφι και δημιουργική διάθεση!

 

Τι θα κερδίσεις;

Θα αποκτήσεις πολύτιμη εμπειρία στην προετοιμασία και λειτουργία μιας μεγάλης πολιτιστικής διοργάνωσης στον πιο πρωτοποριακό πολιτιστικό χώρο της Αθήνας, θα γνωρίσεις ανθρώπους από τους χώρους της τέχνης, της πολιτικής, των κοινωνικών επιστημών και της αρχιτεκτονικής, θα συναντήσεις προσωπικότητες της δεκαετίας του ’80 και θα φέρεις και εσύ μαζί μας τα GR80s στη σύγχρονη εποχή!

 

Πως μπορείς να δηλώσεις ενδιαφέρον;

Αν επιθυμείς να προσφέρεις εθελοντική εργασία και να γίνεις μέρος της μεγαλύτερης γιορτής του 2017, δήλωσε τα περίπτερα που σε ενδιαφέρουν με σειρά προτεραιότητας στη φόρμα συμμετοχής http://www.gr80s.gr/index.php/aitisi-simmetoxis-stin-omada και η ομάδα των GR80s θα επικοινωνήσει μαζί σου!

 

 

 

Διοργανωτές:

Σχετικά με την έκθεση «GR80s. Η Ελλάδα του Ογδόντα στην Τεχνόπολη»:
Η ιστορική-πολιτιστική-αναβιωτική έκθεση «GR80s. Η Ελλάδα του Ογδόντα στην Τεχνόπολη» διοργανώνεται, από τον Ιανουάριο ως το Μάρτιο του 2017, από την Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με πρόγραμμα παράλληλων δράσεων στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση. Στόχος της έκθεσης είναι η ανασύσταση της δημόσιας και ιδιωτικής ζωής της δεκαετίας του ‘80 μέσα από 4.000 διαδραστικά εκθέματα, 4 θεματικές ενότητες, 13 περίπτερα, σπάνιες φωτογραφίες, πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό και περισσότερες από 30 παράλληλες εκδηλώσεις.

 

Περισσότερες πληροφορίες:

Website: www.gr80s.gr

Facebook: https://www.facebook.com/GRR80s/

Instagram: https://www.instagram.com/gr_80s/

Twitter: https://twitter.com/GR_80s

YouΤube: https://www.youtube.com/channel/UCCNaJxBUny80J6gFIjfXVwA

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s