Πρωτοχρονιάτικο Ρεβεγιόν και Φώτα στον Κινητήρα!

Πρωτοχρονιάτικο Ρεβεγιόν και Φώτα στον Κινητήρα!

31 Δεκεμβρίου & 6 Ιανουαρίου

 

Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν

 

Για πρώτη φορά, Πρωτοχρονιάτικο Ρεβεγιόν στο Στούντιο του Κινητήρα για όσους θέλουν να υποδεχτούν το 2017 με τον ενθουσιασμό που κουβαλά ο ερωτοχτυπημένος άνθρωπος. Μια ρεβεγιόν ξεχωριστή για να αποχαιρετίσουμε το αλλόκοτο 2016 και να υποδεχθούμε το 2017 με θετική σκέψη, τρυφερότητα, αγκαλιές και χορό στο καλλιτεχνικό σπίτι του Κινητήρα. Με χορευτικές εκπλήξεις σε χορογραφία Αντιγόνης Γύρα, video dance, τσιμπητό νόστιμο φαγητό, ευφραντικό για την καρδιά κρασί και τσίπουρο, κινητήριο ευχολόγιο για τη νέα χρονιά, ερωτολαχνούς, αγγέλους και καρδιές. Με την τρέλα, τη γενναιότητα και τη μαγεία του έρωτα, που φέτος χαρακτηρίζει όλες τις δράσεις του Κινητήρα.
Για να βρούμε δύναμη μέσα από τη δύναμη ενός φλερτ, μιας ερωτικής ματιάς, μέσα από τα κινούμενα σώματά μας. Και με αυτή την…Κινητήριο δύναμη να γιορτάσουμε τη ζωή και να αντισταθούμε στα σκοτάδια που μας περιτριγυρίζουν.
Καλεσμένη η DJ Miss Catalina: Sunshine Tunes, Funky, Soul and Disco anthems, Indie Dance, Sophisticated Electronica, Tropicalismo, Latin Alegria, Global Beats και World Grooves από τη γνωστή music traveller. Ατμοσφαιρικά, μυσταγωγικά, σχεδόν θεατρικά, όχι όμως βαριά παρά τις 366 “δίσεκτες” μέρες που θα κουβαλάμε στο σακούλι μας, θα οδεύσουμε, για δυο ώρες σχεδόν, προς το ψηλό οροπέδιο του Κινητήρα. Κι εκεί κάπου τα Μεσάνυχτα θα αφήσουμε το σάκο να κυλήσει στις πλαγιές του ημισφαιρίου που είναι νύχτα, γιατί εμείς απελευθερωμένοι πια αλλά ένα τσικ πιο συνειδητοποιημένοι, θέλουμε να χαρούμε μόνο το φως και αυτό που λέγεται ζωή με ένα πάρτυ τρικούβερτο, στο οποίο θα στήσουμε- στο πέραν του κόσμου τούτο- πολύχρωμο οροπέδιο”.

 

Είσοδος:

15 ευρώ από τις 22:00 έως τις 00:00 (περιλαμβάνεται φαγητό και κρασί/τσίπουρο)
Απαραίτητη η κράτηση θέσεων έως 26 Δεκεμβρίου στο 210 9248328 ή στο info@kinitiras.com

10 ευρώ από τις 00:01 (περιλαμβάνεται κρασί/τσίπουρο και σνακ για ξενυχτισμένους)

 

Και την ημέρα των Φώτων…

 

Η Βρετανίδα χορογράφος και εικαστικός Florence Peake παρουσιάζει στις 6 Ιανουαρίου μια εναλλακτική πρόταση για τη συλλογική performance με τίτλο Εσύ, Εγώ, Εμείς. H χορεύτρια, χορογράφος και εικαστικός, που πρωτοσυστήθηκε στο ελληνικό κοινό την περσινή χρονιά, συνδυάζει το σχέδιο, τη ζωγραφική και τη γλυπτική με το κινούμενο σώμα. Η τοποθεσία μιας περφόρμανς, το κοινό, ο ηχογραφημένος ή μη λόγος και το χιούμορ είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της δουλειάς της, η οποία έχει παρουσιαστεί διεθνώς (National Portrait Gallery, BALTIC, Hayward Gallery, David Roberts Art Foundation, Yorkshire Sculpture Park, Modern Art Oxford, Chapter Arts, Cardiff, Harris Museum, Preston, Exchange, Penzance). Ως δασκάλα έχει διδάξει εκτενώς χορό, αυτοσχεδιασμό και χορογραφία στο Ηνωμένο Βασίλειο και διεθνώς. Σε όλη τη διάρκεια των γιορτών η Florence Peake θα μείνει στον Κινητήρα και θα διδάξει την εισαγωγική σειρά μαθημάτων της Skinner Releasing Technique (SRT).

 

Είσοδος: 5 ευρώ

 


Ενημερωθείτε για όλο το
εκπαιδευτικό και καλλιτεχνικό πρόγραμμα του Κινητήρα 2016-17

http://www.kinitiras.com/programma-2016-2017/
 

Κινητήρας|Καλλιτεχνικό Δίκτυο Παραστατικών Τεχνών

Ερεχθείου 22, Ακρόπολη |Τηλ.: 210 9248328

www.kinitiras.cominfo@kinitiras.com |fb: Kinitiras

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s