Σεμινάριο Σύγχρoνου Χορού με την Ολύβια Θανάσουλα | Cumana

“Your fragility is also your strength.”

“dance is something other than technique. We forget where the movements come from. They are born from life” Pina Bausch.

_MG_1842 copy

Σεμιναριακός κύκλος 5 μαθημάτων στο στούντιο Cumana με την Ολύβια Θανάσουλα.

Στόχος του σεμιναρίου είναι να κινηθούμε με ροή, ακρίβεια και έλεγχο(κατ’επιλογήν με άφημα του)  στα πλαίσια του δικού του μοναδικού σώματος ο καθένας, με τις δυνατότητες και τις αδυναμίες του.  Θα συγκεντρωθούμε στον εαυτό  μας και πώς μπορούμε να τον προχωρήσουμε ένα σκαλοπάτι παραπέρα στη σκάλα της προσωπικής μας εξέλιξης. Η διατήρηση της ροής καθόλη τη διαρκεια του σεμιναρίου θα μας βοηθήσει ακόμα και στις παύσεις να συνεχίζουμε να είμαστε σωματικά σε εγρήγορση και συγκεντρωμένοι. Η τεχνική του μαθήματος είναι release technique και βασικές στηρίξεις, επίπεδο μεσαίο. Στόχος μας δεν είναι η τεχνική αλλά να πετύχουμε άλλη ποιότητα στην κίνησης μας, να εξερευνήσουμε και να σκαλίσουμε άλλους δρόμους μέσα μας.

Παρακαλείστε να είστε στο χώρο 10 λεπτά νωρίτερα για να ξεκινήσουμε ζέσταμα όλοι μαζί.

Κάθε Τετάρτη από τις 11/10 και μέχρι τις  8/11 στις 9:30-11:00 πμ (για να ξεκινήσει καλά η μέρα).

Κόστος συμμετοχής για τα 5 μαθήματα 40 ευρώ(+φπα), για drop in 9 ευρώ(+φπα), ειδικές τιμές για μεγάλα γκρούπ.

Για κράτηση θέσης και πληροφορίες : 6972379262 / email:oliviathanasoula@gmail.com

 

Ολύβια Θανάσουλα

Γεννήθηκε το 1982 και μεγάλωσε στην Αθήνα. Το 2002 αποφοίτησε από την επαγγελματική σχολή χορού της Κονταξάκη –Μπακάλη. Συνέχισε τις σπουδές της πάνω στο χορό στην Αγγλία όπου το 2004 αποφοίτησε με MA (Master of Arts)  στην χορογραφία (Choreography and Performing Arts) , από το Middlesex University of London. Έχει παρακολουθήσει στην Ελλάδα και στο εξωτερικό σεμινάρια σύγχρονου χορού και μπαλέτου από καταξιωμένους χορευτές και χορογράφους. Έχει υπάρξει μέλος της επιτροπής του Υπουργείου Πολιτισμού για τις Εισαγωγικές καθώς και τις Πτυχιακές  εξετάσεις των Ιδιωτικών Επαγγελματικών Σχολών Χορού, επίσης έχει δώσει το μάθημα σύγχρονου χορού για τις Εισαγωγικές εξετάσεις το 2011. Είναι ιδρυτικό μέλος της ομάδας σύγχρονου χορού ΟΔΟΝΤΟΓΛΥΦΙΔΑ dance CoPanoi, με την οποία έχει συμμετάσχει σε διάφορα Φεστιβάλ (Φεστιβάλ Ελλήνων χορογράφων/Ανεξάρτητες Παρουσίες, Fringe Festival, Going Youth Festival κ.α.)Από το 2004 -2015 έχει αναλάβει την επιμέλεια κίνησης σε πολλές θεατρικές παραστάσεις καθώς και σε σύντομα θεατρικά έργα που συμμετείχαν σε διάφορα Φεστιβάλ Νέων Καλλιτεχνών. Από το 2008 συμμετέχει στην Αφή της Ολυμπιακής Φλογας ως ιέρεια. Έχει συνεργαστεί ως performer με τις ομάδες Χοροθέατρο Art, Yelp, Λυδία Λίθος, ΕΣΤΑΝΕΝ ΧΟΡΟΣ και ως χορογράφος και χορεύτρια με την ομάδα ΗΧΩ ΕΝ ΗΧΩ. Διδάσκει κλασσικό μπαλέτο,σύγχρονο χορό, αυτοσχεδιασμό και ορθοσωμία σε παιδιά και ενήλικες από το 2004.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s